Klar for et nytt år!


Søndag var første møte i det nye året. Det er alltid ekstra godt å møtes igjen i et nytt år og kunne ønske hverandre et godt nytt år. Med BUK Cafe etter møtet ble det god anelding til akkurat dette.

Tema for møtet var å ha en levende tro på det mektige budskapet som Jesus kom med da han kom ned til jorden. Vi kan nå få våre synder tilgitt, men ikke bare det vi kan også leve et liv der vi lever og hersker over synden. Jesus kom ikke bare med syndenes forlatelse han banet også en vei, og på den veien skal vi følge han etter, denne veien går igjennom mitt kjød og den fører til at vi blir Jesus lik og får del i Guddommelig natur. Jesus kom for å få brødre og til dette er vi kalt, for et fantastisk kall!
Det er kun ved levende tro at jeg får noe fra Gud og får del i dette livet, ved det minste tvil så synker det ned i mennesklig styrke og fornuft. Gud har ikke kalt oss for at det ikke skal lykkes, han sendte ikke sin egen sønn til jorden for at det ikke skal lykkes.

Vi ser veldig fram til det ny året og håper og tror at vi får mulighet til å være mye sammen så vi kan styrkes i troen og håpet.